Wie had gedacht ooit Fast Food in een zeecontainer te kunnen eten? Met de Müvbox is dit mogelijk in stijl. Het is een nieuw concept afkomstig uit Canada, waarbij een zeecontainer openklapt in een Fast Food restaurant met alles erop en eraan. De eigenaar is een bekende pizza restaurantmanager uit Montreal. Het mooie van deze container is dat hij zo opgepakt kan worden en ergens anders neergezet kan worden om zo de behoeften van consumenten te bevredigen op festivals, beurzen etc. Het vervult het Nowism van deze tijd. De container heeft zonnepanelen op het dak die zorgen voor 40% van de energie, de rest komt van propaangas in de keuken. De container is hergebruikt en de vloer is gemaakt van gerecyclede autobanden dus het is ook nog eens een heel duurzaam restaurant.
Ik vind dit een heel inspirerend concept omdat het zowel duurzaam als vernieuwend is. Het is een gaaf concept waarbij je met heel weinig producten en weinig tijd iets heel moois en leuks neer kunt zetten. Het voldoet totaal aan het Nowism van deze tijd. We willen iets lekkers in een cool nieuw restaurant en we willen het nu. Het geheel ziet er aantrekkelijk uit, ik zou er iets gaan eten om het uit te proberen. Dit concept heeft zeker toekomst potentieel want we willen graag zoveel mogelijk nieuwe coole dingen uitproberen en op deze manier kan er op elk evenement een nieuw restaurant neergezet worden.
Bron: ecofriendlymag.com
woensdag 5 mei 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten